Atatürk Baskılı Tişörtler

Promosyon tişörtlerimiz penye ve openend kumaşlardan üretilmektedir. İlanda görmüş olduğunuz ürünümüz beyaz renk bisiklet yaka promosyon tişört modelimizdir. O yaka promosyon tişörtler en çok kullanılan promosyon ürünüdür. Yaz mevsimlerinin tercihi %100 pamuklu tişörtler hem yumuşak yapıda olup hem de ter çekme özelliklerine sahiptir.

Promosyon tisörtlerin üzerine firmanızın ismi ve logosunu basma hizmeti vermekteyiz. Baskılı promosyon tişörtler oldukça etkili bir reklam aracı olarak görülmektedir. Promosyon tişörtlerimizi pamuk penye, pamuk süprem openend kumaştan imal edebilmekteyiz. Tshirt üretiminde kullanılan kumaş türü ve kalitesi sunmuş olduğumuz fiyatlarda farklılık gösterebilmektedir.
Toptan baskılı promosyon tişört siparişleriniz için bizimle irtibata geçiniz.

Atatürk Baskılı Tişört

Promosyon tişört ürünleri üzeri firma logo ve isminizi nakış ve baskı yöntemleri uygulayabilmekteyiz. Bisiklet yaka promosyon tişört ve V yaka promosyon tişörtler üzerine genellikle emprime baskı veya dijital transfer baskı tekniği uygulamaktayız. Polo yaka tişörtler de genellikle logo nakış uygulaması yapmaktayız.
Logonuzun renk sayısına ve tasarımına göre; transfer baskı, serigrafi baskı veya emprime baskı çeşitlerimiz mevcuttur. Promosyon tişört baskı fiyatlandırması hakkında bilgi almak için bizimle irtibata geçiniz.

Atatürk Baskılı Tişört Beyaz ve Renkli Bisiklet Yaka Tişört Özellikler 

  • Tişörtlerimiz 145 gr %100 Pamuk Openend kumaştan İmal Edilmiştir.
  • Yuvarlak Yaka (Sıfır Yaka)
  • Baskılı veya Baskısız 250 adet üstü siparişleriniz için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
  • Özel Sipariş ürünlerde değişim ve iade yapılmamaktadır.

Not: Özel Tasarım Baskılar ve Toplu Adet Siparişleriniz İçin İletişime Geçiniz.
İletişim/WhatApp: 05423341693 nolu telefon numarası üzerinden destek alabilirsiniz.

10 KAsım Baskılı Tişört ve Toptan Tişört hakkında bilgi için bizimle iletişime geçiniz. www.tisortbaskievi.com  
İletişim/WhatsApp: 0 542 334 16 93